15 maart 2009: Korte impressie over weekend in Denemarken

Korte impressie van Barbara, één van de deelnemers uit Helvoirt, gemeente Haaren: “Het weekend in Naestved, Denemarken was geweldig. We hebben gepraat over veel belangrijke onderwerpen en ik denk dat we echt wat goede punten bedacht hebben. Als we deze punten later kunnen realiseren, zal het Charter worden wat iedereen wenst dat het wordt.

En naast al het werk dat we voor het Charter gedaan hebben, is het fantastisch om mee te gaan met een reis als deze. Naast al het serieuze werk is er tijd om lol te maken, te koken met zijn allen en nieuwe vrienden te maken. Ik hoop dat ik met meerdere reizen het Charter zou mogen vergezellen. Dit omdat ik wil helpen met de plannen verder uitwerken en natuurlijk om iedereen weer te zien. Ik vind het geweldig om betrokken te zijn bij het Charter en te helpen om een verschil te maken in Europa.
Barbara”

 

Reacties uitgeschakeld voor 15 maart 2009: Korte impressie over weekend in Denemarken