Reisverslag Zomerontmoeting in Bienvenida (Spanje)

Wat een bijzondere ervaring was de zomerontmoeting in Bienvenida! Voor mij de eerste keer dat ik mee ging!

We gingen voor 5 dagen met het vliegtuig vanaf Eindhoven richting Spanje. De dag dat we arriveerden kregen we onze slaapplek toegewezen. Wij als jongeren sliepen in een zaal met nog vele andere jongeren, in het begin wat wennen, maar wel supergezellig! In de avond hadden we een soort welkomstfeestje met drankjes en door gastgezinnen zelfgemaakte hapjes.

De volgende dag hebben we de vlaggenparade gelopen en verschillende workshops gehad, erg interessant. Daarna wat vrije tijd lekker aan het zwembad want het was erg warm deze dagen (45 graden….). In de avond hadden we de culinaire avond, ieder land nam één of meerdere specialiteiten van het land mee en zo kon iedereen langs de kraampjes gaan, proeven en kletsen.

De volgende dag begonnen we de dag met wat sportactiviteiten en die dag ook weer verschillende workshops gehad. De dag sloten we af met een gezellige Ibiza party! Na dit gezellige feestje begonnen we de nieuwe dag weer met sportactiviteiten, daarna een mis in de kerk, verder vrije tijd (uiteraard weer aan het zwembad) en sloten we de dag af met een gala diner; wat super was dat! 

Dit alles was een hele mooie ervaring, nieuwe mensen leren kennen een een super gezellige tijd gehad in Bienvenida! Ik heb genoten! 

Margje 

Reacties uitgeschakeld voor Reisverslag Zomerontmoeting in Bienvenida (Spanje)