EUROPESE ONLINE PUBQUIZ

Let the European Magic begin!

Op 9 mei vindt de jaarlijkse ‘Dag van Europa’ plaats. Dit jaar zou Esch in deze week weer bezocht worden door onze vrienden van het Charter of European Rural Communities. Vanwege de huidige pandemie kan deze ontmoeting helaas opnieuw niet doorgaan. Om elkaar toch een beetje te kunnen ontmoeten én de Dag van Europa te vieren, wordt door het Charter een Europese online Pubquiz georganiseerd.

De quiz vindt plaats op zondag 9 mei om 20u en kan worden gevolgd via deze link: https://fb.me/e/44syVugH9

Via een livestream op de Charter Facebook Pagina (vrij te volgen!) worden we welkom geheten door Théo Gambon (Cissé, Frankrijk) die ons zal leiden door de 40 vragen over Europa, maar ook wat extra magie aan de avond zal toevoegen..

Een uur voor aanvang van de show, zal het antwoordformulier (een Google Docs formulier) online worden gezet. Hierop kunnen de antwoorden worden ingevuld en zodra de quiz voorbij is, worden deze gecontroleerd. De winnaars van de quiz ontvangen uiteraard een aandenken!

Aansluitend op de quiz is er eventueel ruimte voor een digitale Europese borrel op het platform Wonder. De Charter Wonder Party is toegankelijk via de volgende link: https://bit.ly/3tfX7N5 (wachtwoord: Charter).

Ga jij de strijd aan?!

Tot zondag!

Reacties uitgeschakeld voor EUROPESE ONLINE PUBQUIZ