Gaat u dit jaar met ons op reis?

Zoals ieder jaar, worden er binnen het Charter of European Rural Communities een aantal ontmoetingen georganiseerd tussen de aangesloten dorpen. Naast een inhoudelijk programma met workshops en excursies, verblijven de deelnemers in gastgezinnen waardoor er volop ruimte is om het land te leren kennen en nieuwe vriendschappen te sluiten!

2018 belooft een druk jaar te worden waarin we maar liefst vijf keer een delegatie uit Esch en de gemeente Haaren op pad mogen sturen. Om deze delegaties samen te stellen, organiseert Friends of Europe Esch zoals ieder jaar een lotingsavond.

Deze zal plaatsvinden op 30 januari a.s. om 20.00u in dorpshuis de Es. Tijdens de lotingsavond wordt u bijgepraat over het afgelopen jaar waarin Esch onder meer vertegenwoordigd is geweest in Kannus (Finland) en zullen de delegaties van de eerste drie bijeenkomsten bekend worden gemaakt.

De bijeenkomsten waarvoor tijdens de lotingsavond de delegaties bekend worden gemaakt middels loting:

  • Zomerontmoeting (19-23 juli) in Nadur, gelegen op het eiland Gozo in Malta.
  • Small meeting (22-25 maart) in Naestved, Denemarken
  • Youth meeting (19-22 april) in Nagycenck, Hongarije.

Voor deze bijeenkomsten kunt u zich nog aanmelden via info@friendsofeurope.nl of door contact op te nemen met onze secretaris, mevrouw Th. Heesemans. Bij aanvang van de lotingsavond sluiten de inschrijvingen.

Later in het jaar vinden er nog bijeenkomsten plaats in Strzyzow (Polen) en Tisno (Kroatië). Loting voor deze bijeenkomsten zal gebeuren tijden het Bierpompfeest.

Graag tot ziens tijdens de lotingsavond!

Reacties uitgeschakeld voor Gaat u dit jaar met ons op reis?