Save the date! 3 april, lotingsavond Friends of Europe

Op 3 april gaan we weer loten voor de grote Zomerontmoeting.
De bestemming in 2019 is Põlva (Estland). Zoals gewoonlijk zal de delegatie ook dit jaar weer bestaan uit 8 personen, een mix van jongeren en volwassenen. Dit jaar vindt de Zomerontmoeting plaats van 18 tot en met 22 juli. Opgeven voor de loting kan tot aan de lotingsavond zelf via info@friendsofeurope.nl. Uiteraard zal voor jongeren 50% van de reiskosten worden vergoed.

Tijdens de lotingsavond zullen ook de twee namen worden getrokken die Esch vertegenwoordigen tijdens de viering van het 15-jarig
EU-lidmaatschap van de Baltische Staten, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenië, Malta, Cyprus en Hongarije. Van 9 mei tot en met 12 mei organiseert Nagycenk (Hongarije) diverse activiteiten in dit kader. Opgeven voor deze loting kan eveneens via info@friendsofeurope.nl.

De Lotingsavond willen we tevens gebruiken om terug te blikken op onze geweldige hoeveelheid activiteiten en reizen in 2018. Denk hierbij aan de Zomerontmoeting in Malta en onze reis naar Desborough. Maar we blikken ook vooruit. De laatste week van mei ontvangen we zes leerlingen en hun docent vanuit Kannus (Finland). Zij komen bij ons op bezoek in het kader van een project rondom Duurzaamheid. Half juni komen onze vrienden uit Desborough (UK) op ’tegenbezoek’ naar aanleiding van onze reis in oktober vorig jaar. Alle gastgezinnen zijn uitgenodigd om bij de Lotingsavond aanwezig te zijn, zodat we hen wat meer informatie kunnen verschaffen over de programma’s en hopelijk hun gasten bekend kunnen maken.
Kortom; het belooft een mooie, Europese avond te worden! U bent van harte uitgenodigd! 

Woensdag 3 april, 20u in Dorpshuis De Es.

Reacties uitgeschakeld voor Save the date! 3 april, lotingsavond Friends of Europe